Izgalmas, kihívásokkal teli karrier

A Novo Nordisknál munkába állni több annál, mint hogy állásunk lett. Ez egy lehetőség arra, hogy  a súlyos krónikus betegséggel élő emberek millióinak életét tegyük jobbá.

Függetlenül attól, hogy ön a világszerte élő betegek inzulinellátásában vesz részt vagy a következő áttörést fedezi fel az egyik csúcstechnológiájú kutatóközpontunkban, a velünk való munka tényleg sorsfordító.

Élettudományokkal  foglalkozó vállalatként küldetésünk annak biztosítása, hogy a krónikus betegségben szenvedő emberek teljes életet élhessenek. Milliók számítanak ránk.

Inspirációnk forrása az élet, annak minden formájában, jó és rossz oldalaival, lehetőségeivel és kihívásaival. A laborban dolgozó kollégáinktól kezdve, akik azon munkálkodnak, hogy áttörést jelentő kezelések úttörőiként életeket változtassanak meg, egészen a fenntarthatóságot a folyamataink középpontjába helyező és a bolygónk életének meghosszabbításán dolgozó munkatársainkig, az életek jobbá tételének küldetése áll minden cselekedetünk középpontjában.

A változás állandó – változik az életmód, változik a technológia, változik minden. A Novo Nordisknál nem várunk a változásra. Mi vagyunk annak a mozgatórugója.

Dinamikus vállalat vagyunk egy még dinamikusabb iparágban, és tudjuk, hogy az, ami eljutottatott oda, ahol ma tartunk, nem feltétlenül az, ami a jövőben sikeressé fog tenni minket.

Ezért törekszünk folyamatosan arra, hogy javítsuk munkamódszerünket és az általunk kiszolgált betegek életét, olyan innovatív megoldásokat hozva létre, amelyek illeszkednek ahhoz, ahogy az emberek élni akarnak. Ennek elérése érdekében magunkévá tesszük a nyitottság és a kísérletezés szellemiségét, a kiválóságra törekedve a tökéletesség görcsös hajszolása nélkül.

Nagyra értékeljük munkatársaink esetében azokat az egyedi készségeket, háttereket és perspektívákat, amikkel gazdagítják a vállalatunkat. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy segítsünk a legjobbat kihozni minden alkalmazottunkból, fejlődési lehetőségeket kínálva, és a mobilitás környezetét teremtve meg a vállalaton belül. Arra törekszünk, hogy olyan munkahelyet kínáljunk, amiben nagyszerű benne lenni és aminek nagyszerű tagja lenni.

Nagyon fontos számunkra, hogy bárki, aki velünk dolgozik, alkalmazottként és egyénként is érezze, hogy mögötte állunk. Mindannyiunknak meg kell adni a lehetőséget, hogy gyorsan cselekedjünk, döntéseket hozzunk és agilisak legyünk.

A cégünknél kezdett karrier esetében már a kezdetektől érezni fogja a különbséget. Ez a különbség pedig az inspiráció érzése, ami abból a közös hitből fakad, hogy pozitív változást hozunk az emberek, családok és közösségek számára mindenütt. A cég több mint 64.000 alkalmazottjának közös potenciáljára és együttműködésére támaszkodunk.

A fenti videóban ismerkedjen meg Marie Dartinggal, az egyik tudósunkkal, és tudjon meg többet a tudományos munkájáról, a fejlődési tervekkel kapcsolatos perspektívájáról, valamint arról, hogy érzése szerint a munkája milyen hatással van a krónikus betegséggel élő emberekre.

1923-ban alapított,  globális egészségügyi vállalat vagyunk, melynek székhelye a dániai Koppenhágában található.

Célunk, hogy a változás mozgatórugói legyünk a cukorbetegség és más súlyos krónikus betegségek, például az elhízás, valamint a ritka vérbetegségek és endokrin rendellenességek leküzdésében. Ezt úgy tesszük, hogy a tudományos áttörések úttörői vagyunk, bővítjük gyógyszereink hozzáférhetőségét, és azon dolgozunk, hogy megelőzzük és végső soron meggyógyítsuk a betegségeket.

Közel 100 éves tapasztalattal, az egészségügyi ágazat egyik legszélesebb diabéteszes termékportfóliójával, valamint a fejlesztés alatt álló innovatív termékek díjnyertes palettájával a hátunk mögött, sikerünk a vállalati értékeinkre épül – ez a Novo Nordisk Út.

Tudjon meg többet arról, hogy kik vagyunk.