Karrier lehetőségek

Készen áll egy izgalmas, kihívásokkal teli karrierre?

Mindig keressük a tehetséget és a szenvedélyt.

Nézze meg, hogy van-e pozíciónk az ön számára globális csapatunk tagjaként!

Ne szalassza el a lehetőséget karrierjében!

Ha nincs olyan nyitott pozíciónk, ami megfelel önnek, tartson ki. Ha megnyílik egy ilyen, tudatjuk önnel!

GYIK

Gyakran feltett kérdések

Miután jelentkezett egy állásra, követheti a toborzási folyamat állapotát, ha bejelentkezik a profiljába, és kiválasztja a Megpályázott állások listáját.

Ahhoz, hogy a profiljához a jelentkezési folyamaton kívül is hozzáférjen, ki kell választania egy állást a weboldalon, és rá kell kattintania a Jelentkezés most gombra. Amikor a Jelentkezés most gombra kattint, a rendszer az állások oldalára irányítja, ahol a felső menüsorból kiválaszthatja a Profil megtekintése lehetőséget, bejelentkezhet, és megnyithatja a Megpályázott állások listáját.

A bejelentkezés után megtekintheti az állás(oka)t, amely(ek)re jelentkezett, megtekintheti a jelentkezését (jelentkezéseit) és a jelentkezése(i) helyzetét.

Igen, mindaddig szerkesztheti a profiljában található önéletrajzot, amíg profilja aktív marad a rendszerben.

Miután bejelentkezett a profiljába, a pályázói profil képernyőre kerül, ahol kiválaszthatja a Dokumentumaim lehetőséget.

Ide tud feltölteni egy kiválasztott eszközről, Dropboxról vagy a Google Drive-ról dokumentumokat. Megjegyzés: egyszerre csak egy önéletrajzot tarthat a rendszerben.

Miután jelentkezett egy állásra a Novo Nordisknél, egy automatikus értesítést fog kapni, amely tájékoztatja önt arról, hogy pályázata beérkezett.

A humánerőforrás területén dolgozó kollégáink áttekintik önéletrajzát az adott pozíció követelményeivel együtt. Ha pályázata megfelelő az adott pozíció szempontjából, akkor a következő lépésekkel kapcsolatban kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

Emlékeztetőként: mindig megtekintheti jelentkezése helyzetét, ha a Profil megtekintése elemre navigál, és kiválasztja a Megpályázott állások lehetőséget.

Kollégáink a toborzási ciklus különböző szakaszaiban is kommunikálnak a jelöltekkel. A legtöbb esetben a pályázó legalább egy e-mailt kap a jelentkezést illetően.

Jelentkezése állapotát bármikor megtekintheti, ha bejelentkezik a rendszerbe és kiválasztja a Profil megtekintése lehetőséget, majd kiválasztja a Megpályázott állások lehetőséget.