Karrier lehetőségek

Készen áll egy izgalmas, kihívásokkal teli karrierre?

Mindig keressük a tehetséget és a szenvedélyt.

Nézze meg, hogy van-e pozíciónk az ön számára globális csapatunk tagjaként!

Ahhoz, hogy a profiljához a jelentkezési folyamaton kívül is hozzáférjen, ki kell választania egy állást a weboldalon, és rá kell kattintania a Jelentkezés most gombra. Amikor a Jelentkezés most gombra kattint, a rendszer az állások oldalára irányítja, ahol a felső menüsorból kiválaszthatja a Profil megtekintése lehetőséget, bejelentkezhet, és megnyithatja a Megpályázott állások listáját.

A bejelentkezés után megtekintheti az állás(oka)t, amely(ek)re jelentkezett, megtekintheti a jelentkezését (jelentkezéseit) és a jelentkezése(i) helyzetét.

Miután bejelentkezett a profiljába, a pályázói profil képernyőre kerül, ahol kiválaszthatja a Dokumentumaim lehetőséget.

Ide tud feltölteni egy kiválasztott eszközről, Dropboxról vagy a Google Drive-ról dokumentumokat. Megjegyzés: egyszerre csak egy önéletrajzot tarthat a rendszerben.

A humánerőforrás területén dolgozó kollégáink áttekintik önéletrajzát az adott pozíció követelményeivel együtt. Ha pályázata megfelelő az adott pozíció szempontjából, akkor a következő lépésekkel kapcsolatban kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

Emlékeztetőként: mindig megtekintheti jelentkezése helyzetét, ha a Profil megtekintése elemre navigál, és kiválasztja a Megpályázott állások lehetőséget.

Jelentkezése állapotát bármikor megtekintheti, ha bejelentkezik a rendszerbe és kiválasztja a Profil megtekintése lehetőséget, majd kiválasztja a Megpályázott állások lehetőséget.