Az Ön neve *

Kérjük, adja meg nevét

Az Ön e-mail címe *

Érvényes e-mail címnek kell lennie Az értéknek érvényes e-mailnek kell lennie

Az Ön üzenete *

Írjon be üzenetet

*

Your attachment is too big. You can attach up to 20MB A következő fájlkiterjesztések engedélyezettek .xls,.xlsx,.doc,.docx,.ppt,.pptx,.pdf,.msg,.eml,.jpeg,.png {{crossValidationError['attachment'].crossValidationErrorMessage}}
Csatolhat képeket, jelentéseket vagy egyéb fájlokat, melyek segíthetnek panasza megértéseben és kezelésében. Kérjük legyen türelemmel, hosszabb ideig tarthat míg a rendszer feldolgozza a csatolt anyagot.

Adatvédelmi nyilatkozat * *

El kell fogadnia adatvédelmi nyilatkozat
Újraés recaptcha szükséges

A panaszok és a mellékhatások tekintetében nyújtott információk a segítségünkre szolgálnak abban, hogy gondoskodjunk a termékeink biztonságos felhasználásáról. Amennyiben Önnek egy Novo Nordisk termékkel kapcsolatban panasza van, vagy mellékhatást tapasztal, mi arra bátorítjuk Önt, hogy a Novo Nordisk részére is jelentse azt. Kérjük, írjon egy e-mail-t a safety-hu@novonordisk.com címre vagy hívjon bennünket a +36 1 325 9161 számon.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Novo Nordisk a betegbiztonság, valamint a hatályos jogszabályoknak való megfelelés érdekében regisztrálja a termékeivel kapcsolatban jelentett panaszokról és mellékhatásokról szóló információkat. Az Ön személyes adatait a Novo Nordisk globális biztonsági adatbázisában rögzítjük, és bizalmasan kezeljük. A hatályos jogszabályoknak megfelelően kötelesek vagyunk a termékekkel kapcsolatos panaszokra és mellékhatásokra vonatkozó információt jelenteni az egészségügyi hatóságok részére.

A személyes adatok Novo Nordisk által történő kezelésével kapcsolatos teljes körű tájékoztatásért vállalatunk novonordisk.com weboldalán tájékozódhat, vagy kapcsolatba léphet a Novo Nordisk Adatvédelmi Tisztviselőjével a privacy@novonordisk.com e-mail címen.

Személyes adatai kezeléséről bővebben a Biztonsági Információkra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.

 

Az alkalmazottaknak és a külső érdekelteknek lehetőségük van arra, hogy a feltételezett kötelességszegést biztonságosan és bizalmasan jelentsék a Compliance Hotline-on keresztül.

Az űrlap elérése itt

Ahhoz, hogy a profilját a jelentkezési folyamaton kívül érje el, ki kell választania egy pozíciót a webhelyen, és kattintson az Alkalmaz gombra.  Ha az Alkalmaz gombra kattint, a rendszer a pozícióoldalra irányítja, ahol a felső menüsorból kiválaszthatja a Profil megtekintése lehetőséget, jelentkezzen be, és nyissa meg a Feladatok alkalmazott harmonikát.

A bejelentkezés után megtekintheti a pozíciót(oka)t, amelyre jelentkezett, megtekintheti a jelentkezés(eke)t és az alkalmazás(ok) állapotát.

Miután bejelentkezett a profiljába, a jelölt profilképernyőre kerül, ahol kiválaszthatjaa Dokumentumok lehetőséget.

Itt lehet feltölteni egy eszközről, drop box vagy a Google Drive.  Megjegyzés: egyszerre csak egy önéletrajzot tarthat fenn.

A Talent Acquisition áttekinti önéletrajzát és érdeklődését a szerepkör követelményeivel együtt.  Ha érdeklődés mutatkozik abban, hogy ön előrelépjen a folyamatban, a Következő lépésekkel kapcsolatban a Novo Nordisk Tehetségkutató Képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot.

Emlékeztetőként mindig megtekintheti az alkalmazás állapotát, ha a Profil megtekintése elemre navigál, és kiválasztja az Alkalmazott feladatok lehetőséget.

Az alkalmazás állapotát bármikor megtekintheti, miután bejelentkezett a rendszerbe, és kiválaszthatja a Profil megtekintése lehetőséget, és válassza az Alkalmazott feladatoklehetőséget.