A környezeti kihívások még soha nem voltak kritikusabbak vagy sürgetőbbek, mint napjainkban.

A növekvő fogyasztás, az iparosodás és az urbanizáció nemcsak az élő környezet fenntarthatóságát fenyegeti, hanem az emberek egészségét is világszerte.

Minden évben több milliárd liter vizet és nagy mennyiségű energiát és erőforrást használunk fel gyógyszerek gyártására. CO2 kibocsátásunk tovább emelkedik, különösen a közlekedésben.

Több százmillió ampullát és injekciós tűt osztunk szét azoknak, akiknek szükségük van rájuk – és egyre nagyobb a kereslet az életmentő kezeléseink iránt. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, de használat után a legtöbbjük hulladéklerakóba kerül.

Ez a legsúlyosabb környezetvédelmi kérdések élvonalába helyez bennünket: éghajlatváltozás, víz- és erőforráshiány, környezetszennyezés és műanyaghulladék.

Ahhoz, hogy vezető szerepet töltsünk be, és a változás élvonalában legyünk, merész és széles körű, vállalati szintű megközelítést alkalmazunk a környezetvédelmi kérdések megoldására.

Új környezetvédelmi stratégiát fogadtunk el azzal a törekvéssel, hogy nulla környezeti hatást fejtsünk ki.

Stratégiánk arról szól, hogy új módszereket találjunk az újrahasznosítható vagy újrafelhasználható termékek tervezésére, alakítsuk át vállalkozásunkat a fogyasztás és a hulladék minimalizálása érdekében, és dolgozzunk együtt azokkal a beszállítókkal, akik osztoznak a célunkban.

Már megtettük az első lépéseket a nulla környezeti hatás felé. De mindig keressük az új utakat, hogy többet tehessünk. Hisszük, hogy a válaszok akkor érkeznek, amikor üzleti tevékenységünket egy fenntartható gondolkodásmódra állítjuk át, amely körforgásban tartja termékeinket és a felhasznált anyagainkat.

Manapság az emberiség több, mint fele városokban él, ezért úgy gondoljuk, hogy itt van a legnagyobb lehetőségünk arra, hogy megnyerhessük a küzdelmet a klímaváltozás és a 2-es típusú cukorbetegség ellen is. Hozzáállásunk a klímaváltozáshoz illetve az életmódváltáshoz hasonló emberi viselkedésmintákat tartalmaz, amelyek súlyosbítják a globális felmelegedést és a betegségek arányának emelkedését.

Ma 25 nagyvárosban dolgozunk együtt partnereinkkel, hogy a megelőzést oktatással és a helyszíni programjaink révén segítsük.

Ezek a partnerségek részét képezik a Cities Changing Diabetes programnak. 2015 óta a

Cities Changing Diabetes (Városok, amelyek megváltoztatják a cukorbetegséget) társadalmi mozgalommá nőtte ki magát, több érdekelt felet is mozgósítva a 2-es típusú cukorbetegség egyre növekvő problémáinak kezelésére és az egészségesebb környezet kiépítése érdekében.

Tudjon meg többet többet arról, hogyan javítjuk az egészséget és jólétet a városokban.