Az Ön személyes adatainak feldolgozásáért felelős vállalat:

Novo Nordisk A/S
Novo Allé
2880 Bagsværd
CVR szám 24256790
+45 4444 8888
privacy@novonordisk.com

Bármikor felveheti a kapcsolatot a Novo Nordisk-el vagy a Novo Nordisk adatvédelmi tisztviselőjével privacy@novonordisk.com kérdéseivel vagy aggályaival kapcsolatban azzal kapcsolatban, hogy hogyan dolgozzuk fel személyes adatait.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat ismerteti a Novo Nordisk gyakorlatát az online toborzási rendszerünkön keresztül gyűjtött összes információval kapcsolatban, amely a Novo Nordisk A/S-nél vagy annak egyik leányvállalatánál végzett álláskereséssel és jelentkezéssel kapcsolatban történik.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a nyilatkozatot, és jelezze, hogy elfogadja a feltételeket az alábbi elfogadás gombra kattintva ("Megértem és elfogadom a fenti feltételeket"). Az Ön személyes adatainak feldolgozása az Alábbi elfogadás gombra való kattintáshoz megadott hozzájárulásán alapul.

A Novo Nordisk az Ön által a munkaerő-felvételi folyamat. A személyes adatokat egy külsőleg tárolt adatbázis lengyelországban.

Továbbá az Ön személyes adatai , ha szükséges, az alábbi harmadik félnek, amely termékeket és termékeket kínál, és (például a Novo Nordisk-et a szűrésben és a leendő alkalmazottak meghallgatása), az informatikai rendszer beszállítói, valamint a szabályozó hatóságok, ha a törvény előírja.

A személyes adatokat manuális formában és egyéb belső számítógépes rendszerek. A személyes adatok közé tartozik az Ön által megadott összes információ.

Az Ön személyes adatait toborzási célokra használjuk fel, és ebben az esetben személyes adatait továbbíthatjuk a Novo Nordisk-hez. az Ön országátatól eltérő országban található Residence. A személyes adatokat csak az alábbiakban leírtak szerint értékeljük.

A 3. a személyes adatok következő típusai:

  • Elérhetőség (név, e-mail cím, ország)
  • Több éves szakmai tapasztalat
  • A terület/helyszínek Érdeke

A Novo Nordisk esélyegyenlőségi munkaadó, és a foglalkoztatással kapcsolatos döntéseket teljes egészében az érdemek és a képesítések alapján. Ebből következően nem szabad információt megadnia a etnikai származás, vallás vagy meggyőződés, politikai vélemény vagy szexuális vagy a szakszervezeti tagságot. Kérjük, ne adja meg a Társadalombiztosítási.

Nem köteles megadni nekünk személyes adatait. Azonban ha nem adja meg személyes adatait, a Job Agent nem regisztrálható.

Az Ön személyes adatait csak a következő körülmények között adjuk ki:

A személyes adatokat a személyes adatok közléséhez szükséges mértékben a Fent felsorolt célokat a Novo Nordisk leányvállalataiszámára világszerte, ideértve az EU-n kívüli országokban található leányvállalatokat is, amelyek adatvédelmi és adatvédelmi törvényekkel és szabályozásokkal rendelkeznek, mint az Ön lakóhelye szerinti ország.

A személyes adatokat közölni lehet a hatóságokkal és a a bűnüldöző szervek et a törvény által megengedett és előírt módon.

A törvény előírásai szerint a következő biztosítékokat használjuk az Ön személyes adatok at ilyen adattovábbítás esetén attól függően, hogy melyik ország adatok továbbítása:

  • Az átruházás a Novo Nordisk által lefedett A Nordisk kötelező erejű vállalati szabályai, amelyek a https://www.novonordisk.com/about-novo-nordisk/corporate-governance/personal-data-protection.htmlelérhetők.
  • Az Európai Bizottság úgy ítéli meg, hogy a célországok a személyes adatok megfelelő szintű védelmével kell rendelkezniük.
  • Mi általános szerződési feltételeket kötöttek az Európai Bizottság személyes adatok harmadik országokba történő továbbítása. Lehet kapni egy példányt a klauzulákat az 1.
  • Az EU–USA adatvédelmi pajzs keretrendszer az adatvédelemre történő Pajzstanúsítvánnyal rendelkező és amerikai székhelyű vállalatok és szervezetek. Több információkat, valamint az Adatvédelmi pajzs által hitelesített vállalatok és szervezetek https://www.privacyshield.gov/welcome https://www.privacyshield.gov/welcomerendelkezésre állnak.

Arra kérjük Önt, hogy adjon meg pontos és naprakész információkat, és javasoljuk, hogy rendszeresen frissítse személyes adatait. Bármikor áttekintheti, módosíthatja vagy leiratkozhat az Állásközvetítő szolgáltatásról.

A Novo Nordisk 3 év elteltével törli az inaktív (az e-mailekre való átkattintás nélküli) Állásközvetítő-előfizetők adatait.

További információkat kaphat az általunk tárolt személyes adatokról és folyamatot, és amennyiben önnek ilyen joga van a alkalmazandó jogszabályokat, akkor személyes adatainak másolatát egy strukturált, általánosan használt és géppel olvasható formátumban. Továbbá, akkor kifogást emelhet személyes adatainak feldolgozása ellen, vagy kérheti, hogy az Ön személyes adatokat helyesbíteni kell. Továbbá visszavonhatja hozzájárulását személyes adatainak bármikor történő feldolgozásához.

Ha egy vagy több jogát szeretné igénybe venni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségi adatok at használja.

Ha bármilyen panasza van az Ön személyes adatainak az ön országában az Adatvédelmi Hivatalhoz fordulhat, pl. ez lenne a dán adatvédelmi ügynökség, ha Ön állampolgár Dániában.

Az Ön személyes adatait fellehet használni a névtelen statisztikák belső amely esetben az információt együttesen használják fel. Minden személyes adatokat anonimizáljuk.